Wat zijn de kosten? 

 

Het regelen van kwaliteit van leven mag nooit ten koste gaan van je gezondheid. Wij ondersteunen en daar staat een vergoeding tegenover. 

 

De mantelzorger en de zorgvrager komen steeds meer in beeld, diverse Zorgverzekeraars hebben een vergoeding voor de mantel-ZORG-makelaar.

 

Zowel de mantelzorger als de zorgvrager mogen daar gebruik van maken. 

 

Het gebruik maken van kennis en kunde van de mantel-ZORG-makelaar brengt je sneller en zonder al te veel energie in een korte periode naar meer kwaliteit van leven. 

 

Op deze pagina vind je een overzicht van de Zorgverzekeraars die een vergoeding geven. De vergoeding is een tegemoetkoming in de kosten, samen kunnen we duidelijke afspraken maken tot hoever we kunnen en mogen gaan. Transparantie vinden wij belangrijk. 

 

Onze tarieven: 

Wij werken op basis van een uurtarief van € 85,- (wel of niet vergoed door de zorgverzekeraar) zie overzicht rechts.

Ons eerste telefonisch contact is geheel vrijblijvend en is de basis van onze oriëntatiefase. Hebben we daar beiden een goed gevoel over dan maken we een afspraak voor de intake van maximaal 1,5 uur.

Als je zorgverzekeraar een mantel-ZORG-makelaar vergoeding heeft vraag je eerst toestemming en als die er is of je wilt toch van mijn diensten gebruik maken laten wij het intake gesprek doorgaan. 

Tijdens intake gesprek komt er duidelijkheid over welke wensen er zijn, wie welke taken uitvoert en welke prioriteiten er zijn,  daarna kunnen we aangeven hoeveel uur wij nodig hebben om tot het gewenste resultaat te komen.  Het intake gesprek valt onder de totaal aantal te benodigde uren van de opdracht.

Geen onverwachte verrassingen achteraf is wat wij met elkaar afspreken. 

Samen gaan we voor kwaliteit!