mantel-ZORG-makelaar een nieuw beroep, zo anno 2024

Bij mantel-ZORG-makelaar GOED VOOR ELKAAR voelen en denken wij mee, onze kracht is oplossingsgericht te werk te gaan zodat er snel ruimte kan komen voor het bijtanken van nieuwe energie voor de mantelzorger en de zorgvrager. Je hoeft het niet alleen te doen. 

 

Wat is een mantel-ZORG-makelaar en wat kan deze voor de mantelzorger betekenen?

Alles verandert in “de nieuwe afstand samenleving” en de aanpak van eerst vraagt een vernieuwde aanpak, die meer past in deze tijd. De complexiteit van de Wet en regelgeving en de verschillende loketten in de zorg zijn zo lastig ,dat je als leek door de bomen het bos niet meer ziet.

 

Een Mantelzorg-makelaar is een ONTZORGER die regeltaken overneemt van de  mantelzorger of zorgvrager. Of het nu om je ouders gaat, je kind, een buurman, je tante er is altijd meer kwaliteit van leven te creëren voor de mantelzorger en de zorgvrager in en rondom de thuissituatie.

 

Een onafhankelijke mantel-ZORG-makelaar kan ongeacht de zorgvraag of hulp bij alle zorgloketten en zorgorganisaties met de juiste kennis van Wet en Regelgeving aankloppen. Mantelzorg-makelaars ontzorgen en helpen de mantelzorger de balans terug te vinden, balans tussen het zorgen, privé en werk is belangrijk om het mantelzorgen vol te kunnen blijven houden. 

Loop je over door het zorgen voor je partner, je ouders, je kind en weet je niet goed waar je aan kunt kloppen voor ondersteuning? Wij gaan samen met jou op zoek naar verantwoorde kwaliteit van leven in de thuissituatie.